F.A.Q.

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Misschien kunnen we je helpen.
 1. Waarom kan ik de pleister maar 24 uur gebruiken?

  Bij het opbrengen verliezen de ribbels al enige functionaliteit door invloed van lucht, omgeving etc. Door het plakken op de huid worden de ribbels al wat platter gedrukt. Naarmate ze langer op de huid zitten, worden de ribbels steeds platter en werkt het op den duur niet meer.

 2. Wat is het verschil met medicatie?

  De farmaceutische industrie is ooit opgezet om infectieuze problemen te behandelen. Medicatie is op de markt gekomen voor kortdurende problemen. Het gezondheidsprobleem in de wereld gaat echter vaak over chronische symptomen bij mensen, oftewel we hebben een lange termijn werkende oplossing nodig.

 3. Hoe werkt het neurologische systeem met betrekking tot de pleisters?

  Er is een neurologische controle/mind. Deze heeft 11 dimensies. Deze 11 dimensies maken continu verbindingen aan in de hersenen. Dit begint vanaf de geboorte en gebeurt iedere seconde door allerlei invloeden. Zo ontstaan er een soort van knopen in de hersenen. Het ontwarren van deze knopen is de oplossing.
  Balans in de hersenen betekent balans in het lichaam.

 4. Werkt het voor 100% bij iedereen?

  Er is geen 100% remedie voor alles. Maar het optimaliseren van processen helpt om beter te kunnen presteren en beter te kunnen voelen.

 5. Hoe lang duurt het voordat ik iets merk?

  Geef het de tijd. Iedereen zijn neurologische en fysiologische potentie is verschillend. Wat is jouw basis en hoe heb jij je leven geleefd? En hoe leef jij je leven nu? In 7 – 14 dagen wordt gemiddeld verschil bemerkt.

 6. Hoe werkt de 30 dagen geld terug garantie?

  De Super Patch company is er zo zeker van dat je de Super Patches geweldig zult vinden, dat zij voor alle Super Patches een volledige terugbetaling van de oorspronkelijke aankoopprijs aanbieden binnen de geld-terug-garantie van 30 dagen. 

 • 5 + 72 =
  Cart