IMG_5042

 

Ik, Rita Blokzijl,

ben zowel voor mijzelf, maar ook voor mijn omgeving 24/7 bezig met hoe je nu zo gezond mogelijk, zo leuk mogelijk ouder kunt worden.

Daarbij is niet het bereiken van een zeer hoge leeftijd het uitgangspunt. Nee, het gaat mij vooral om het zo lang mogelijk behouden van de kwaliteit van het leven.

Zelf besteed ik hier veel tijd aan. Voor mij houdt dit in:

  • actief zijn
  • natuurlijk gezond eten
  • voldoende ontspannen
  • voldoende slapen
  • koude therapie

We worden al teveel geleefd door externe factoren. Dus kies de levensstijl die bij jou past!

Mijn kennismaking met Super Patch

En ondertussen ervaar ik zelf, dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Ook genetisch materiaal (DNA) heeft zijn invloed en kan behoorlijk roet in het eten gooien. Maar zelfs dan helpt het: “Doe wat mogelijk is”!

In mijn werk kom ik dagelijks mensen tegen die worstelen met allerlei symptomen. Ik probeer ze de juiste richting in te helpen met mijn verschillende vormen van complementaire en natuurkundige therapieën en adviezen. Uiteindelijk moeten ze het natuurlijk toch zelf doen; daarbij hoop ik een voorbeeld te zijn.

Niet zo lang geleden kwamen de SuperPatches op mijn pad. Natuurlijk ben ik altijd geïnteresseerd in natuurlijke / medicijnvrije oplossing voor het behandelen van symptomen. Dit past bij mijn natuurgerichte opvatting.

Ook is het werken met SuperPatches erg eenvoudig. En dat sterkt mij dat het voor veel mensen geschikt zou zijn. Hoe mooi zou het zijn als mensen toe kunnen met minder voedingssupplementen en medicijnen?! Jouw lichaam vaart er wel bij. Dat is één ding wat zeker is.

Ik zeg: “Probeer het”. Zoek één van de 12 SuperPatches die past bij jouw uitdaging op dit moment. Of stuur mij een email met daarin de zaken die je zou willen gaan aanpakken op deze manier.

Je hebt 30 dagen om een SuperPatch uit te proberen. Dus dat is lang genoeg. Werkt het niet? Er geldt dan een ‘geld terug garantie’ van SuperPatch.

  • Probeer het!
  • Geld terug garantie
  • Vele mensen gingen je voor
Mijn visie

Alle keuzes die je in je leven maakt, zijn van invloed op je vitaliteit en je gezondheid. 
Natuurlijk heb je niet voor 100% contrôle, maar met wat je van jouw ouders hebt meegekregen, kun je wel zo zuinig mogelijk omgaan.
Hou je bezig met wat je wel kunt en wilt beïnvloeden. En vooral waar jezelf goed bij voelt.

Mijn missie

Jou duidelijk maken dat er altijd keuzes zijn. Niet altijd eenvoudig, maar ze geven uiteindelijk wel voldoening.
Ik heb veel ervaring en wil je daar graag bij helpen.

Help jouw vitaliteit en gezondheid naar een hoger plan.

Laat jouw gebruikerservaring aan mij weten!

WAT VINDEN GEBRUIKERS?

    Cart