Hoe werkt het?

Hoe werken de Super Patches ?

  • Pleister informatie
  • De trigger
  • Hoe werkt de patch?
  • De beste versie van jezelf
Pleister informatie

De QR (Quick Respons) code- “snel antwoord” code.
Hoe werkt de Super Patch? Ik leg het je uit aan de hand van een vergelijking met een online aankoop. Misschien een gek voorbeeld maar als je onderstaande tekst doorleest, wordt al snel duidelijk waarom ik juist deze vergelijking aanhaal.

Alles is met elkaar verbonden
Je bent aan het shoppen en via de QR code doe je een aankoop. We kennen allemaal het winkelmandje en vervolgens de kassa ofwel check-out. Je voegt je betaalgegevens toe en vervolgens worden diverse verbindingen gemaakt. Het juiste bedrag wordt van onze rekening gehaald bij de juiste bank en overgeschreven op de bankrekening van de leverancier. Er worden gegevens toegevoegd als het factuurnummer, de producten die zijn besteld. Zodra dit is uitgevoerd gaat er een volgend signaal uit bij de leverancier die het transport in werking zet, etcetera. Komt er iets in de unieke code niet overeen, bijvoorbeeld als het bedrag niet klopt dan kan de betaling niet worden uitgevoerd. En wordt het transportproces ook niet opgestart.

Wat als het systeem niet goed werkt?
Heel veel sensorische waarnemingen gaan vanzelf omdat ze bekend zijn in ons lichaam. Gelukkig maar, want als we iedere keer weer zouden moeten gaan nadenken of iets koud ,of warm is, zacht of hard, dan zou ons leven heel ingewikkeld worden. Het kan ook voorkomen dat er langdurig verkeerde waarnemingen zijn. De molecuul hecht zich aan de verkeerde neurotransmitter, of er zijn veel te veel signalen waardoor er een overproductie is van een bepaalde neurotransmitter.

Oorzaken en gevolgen
Door chronische stress, verkeerde voeding of de buitenlucht kunnen de hersenen deze sensaties verkeerd interpreteren. Ze maken verkeerde verbindingen en dit resulteert in bepaalde symptomen. Dit kan pijn zijn, maar ook slaapproblemen, een slechte concentratie, verminderde prestaties of stress. De hersenen leggen verbindingen die zich opwinden als kluwen. Deze kluwen moeten weer ontknoopt worden om weer goed te functioneren.

Herstel door het juiste signaal
Dit is in het kort wat de pleister met de unieke QR code erop met ons doet. Het zet het juiste signaal weer aan, zodat de productie van neurotransmitters weer in balans komt. Dit alles gebeurt in een split second. Langzamerhand wordt de kluwen in de hersenen van zijn knopen ontdaan. De juiste verbindingen worden weer gelegd en na verloop van tijd (afhankelijk van de duur van de symptomen), wordt het juiste signaal afgegeven. 

De trigger

Hoe werkt de patch?

De werking van de Super PatchSuperpatch is de meest eenvoudige en meest draagbare technologie in de markt. Alle Superpatches zijn vrij van medicijnen en niet invasief. De technologie wordt ondersteund door de wetenschap. 

>>> Bekijk dit filmpje <<<

Verstoren van neurale codes
Onze huid absorbeert & verzendt informatie voor veel verschillende soorten stimulaties. Elke lichamelijk, geestelijke, emotionele en fysiologische functie in ons lichaam, heeft een overeenkomstige neurale code of  bericht in onze hersenen, die deze controleert en reguleert. Door factoren als letsel, stress, genetica raken deze neurale codes verstoord. Dit kan leiden tot niet optimale gezondheid, mindere welzijn en lagere prestaties.

Neurale codes
Bij Superpatch hebben ze de neurale codes ontcijferd die de controle over fysieke, emotionele en fysiologische functies in ons lichaam beheersen. Elke afzonderlijke Superpatch heeft een uniek patroon van ribbels, lijkend op die van een QR code. Als deze ribbels in contact komen met de huid, worden de receptoren in de omgeving van de huid gestimuleerd. Ze genereren en versturen een complex signaal naar ons brein. Onze hersenen  ontcijferen dit signaal en corrigeren daarmee specifieke neurale codes die wellicht verstoord zijn. Het ingewikkelde patroon van ribbels is bekend als vibrotactiele technologie of afgekort VTT.

Direct merkbaar effect
Als de Superpatch aangebracht is zijn de effecten bijna direct merkbaar. Vanaf dat moment hoef je je minder te concentreren op overweldigende uitdagingen op het gebied van welzijn en kwaliteit van leven. Je kunt je meer concentreren op een gelukkig en gezonder leven.

Probeer Superpatch vandaag en begin jouw gezondheids- en welzijnsreis! 
Of het nu gaat om het verbeteren van uw slaap, uw sportprestaties of andere aspecten die uw welzijn bevorderen. Superpatch heeft er een patch voor ontwikkeld. 

De beste versie van jezelf

Terug naar de beste versie van jezelf
De beste versie van jezelf is de versie waarmee we geboren worden. Je eigen onaangetaste versie 0.0. Vanaf dat we nog klein zijn leren we lopen met vallen en opstaan. We lopen kleine wondjes op, waarvan het bloeden te stelpen is met een pleister. Zo kan de wond helen en proberen we het litteken zo klein mogelijk te houden.

Littekens verzachten of herstellen
Zo lopen we tijdens ons hele leven wondjes, maar ook kleine en grote littekens op. Niet langer alleen lichamelijk op fysiek niveau, maar ook op emotioneel, fysiologisch, biochemisch vlak. De vaak niet zichtbare littekens die niet oké zijn, blijft het lichaam zich herinneren en zijn van invloed op ons welzijn, geluk of prestatievermogen. Door gebruik van de SuperPatches worden deze littekens beïnvloed en aangezet om de geleden schade zo veel mogelijk te herstellen.

Terug naar de basis
Met de Superpatch gaan we op zoek naar de beste versie van ons in onszelf. Dat wat wel in ons zit, maar er op dit moment even niet uitkomt of toegankelijk is. 

    Cart