Wat is een Super Patch

by 21 mei 2024

Het is een pleister van ongeveer 5 bij 5 cm. Gemaakt van medisch 3M-materiaal. Ze zijn hypoallergeen & waterbestendig. Gemaakt in Amerika. Gebruik ze als ondersteuning van gezondheid en vitaliteit. Ze werken niet verslavend. Er zitten geen medicijnen, chemicaliën of extracten in of op de pleisters.

Ook worden er geen elektrische signalen opgenomen of doorgegeven aan het lichaam.
Ze hebben voor zover bekend geen bijwerkingen. Toch huidirritatie? Verwijder de pleister en stop met het gebruik.
Patches kunnen 24 uur of korter worden gedragen. (Bij de REM-pleister (SLAAP) wordt aangeraden deze aan te brengen wanneer u zich klaarmaakt om te gaan slapen en te verwijderen nadat u wakker bent geworden.)
Veel gebruikers van de pleisters ervaren binnen ongeveer 20 minuten voordelen. Aangeraden wordt echter om de patches minimaal 14 dagen uit te proberen voordat je beslist of het product voor jou werkt.

FOCUS – examentijd

by 6 mei 2024

Heb jij binnenkort je eind examen?

Nu aan het leren en proberen je te concentreren op je examenmateriaal?

Met alle prikkels om je heen, zoals je mobiel, geluiden, je familie etc., kan dat soms best lastig zijn!

Wetenschappelijk is bewezen dat je je tegenwoordig nog maar minder dan 90 seconden 100% kunt focussen. Binnen deze tijd ben je afgeleid door Social Media of iets anders.

Dus heb je hier last van? Je bent echt geen uitzondering.

SuperPatch heeft een FOCUS pleister ontwikkeld. Je plakt een pleister op een gladde (onbehaarde) huid. Bij voorkeur op de binnenzijde van je arm. 
De patch helpt je om bij je studie te blijven en minder snel afgeleid te zijn.
Het werkt ongeveer 24 uur.
Stel je gaat deze nu gebruiken tijdens het studeren? Vervang je de pleister iedere dag!

Of gebruik de pleister juist tijdens je examens, zodat je super gefocust bent op dat moment!

Op www.leefjouweigenleefstijl.nl vind je meer info en hoe je ze kunt bestellen.

Succes met het studeren en succes met je examens!

Lekker slapen

by 31 oktober 2023

In deze periode van het jaar slaap ik altijd slecht (een ingesleten patroon blijkbaar!), maar dit jaar is het wel heel erg. Ik slaap wel in, maar word tig keer wakker. Ga dan maar even naar de wc en slaap dan ook wel weer verder. Ik ben wel weer supervroeg wakker. En dan kan ik alleen nog maar denken, ojee, gaat de klok straks ook nog op wintertijd. Ben ik nog een uur eerder wakker. Super irritant.

Nu heeft slecht slapen – naast moe voelen overdag – heel veel invloed op je lichaam. In rust, dus vooral ’s nachts, vindt je spijsvertering plaats. Dus allerlei klachten aan je spijsvertering, van diarree, tot buikpijn tot obstipatie, kunnen hierdoor worden veroorzaakt. Daarnaast vindt ook de vethuishouding ’s nachts plaats. Dus ook een te hoog cholesterol gehalte kan worden veroorzaakt door slecht slapen.

Als je vermoeid bent door het slechte slapen, ervaar je pijnklachten veel erger dan normaal. En dan heb ik het nog niet eens over de grotere kans op hart- en vaatklachten, maar ook diabetes.

Maar goed, ellende genoeg. Mijn man (techneut) liep bij toeval tegen vibro tactiele technologie aan. Hij was direct super enthousiast. Ik moet altijd nog even ervaren of het allemaal echt waar is. Maar ik heb het uitgeprobeerd. En het werkt! Maar wat is het?

Het zijn SuperPatches, pleisters. Je plakt iedere dag een pleister op je arm. De pleisters hebben een unieke code. Er zitten geen stoffen in, maar er zit een print op die lijkt op een vingerprint. De REM pleister – die dus helpt om beter te slapen – werkt via je neurotransmitters in op het patroon in je hersenen. Het ingesleten patroon wordt veranderd. Ook ik ben nu super enthousiast en wil dit uiteraard graag met jullie delen.

Vooral omdat ik weet vanuit mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk, dat er heel veel mensen zijn die slecht slapen. Vrouwen in de overgang, mensen met veel stress, maar ook mensen met veel pijnklachten. En uiteraard de mensen met de hiervoor genoemde symptomen in de spijsvertering, hart- en vaatziekten, cholesterol etc.

Ben je geïnteresseerd in deze REM pleisters. Je kunt ze bestellen op deze website.

Naast de REM pleisters zijn er ook 10 andere varianten. Ze hebben ieder hun specifieke werking op de hersenen via het neurotransmittersysteem. Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan een email. Info@leefjouweigenleefstijl.nl

Subscribe to our newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin porttitor nisl nec ex consectetur, quis ornare sem molestie. 

      Cart