Blog

Lekker slapen

by in Uncategorized 31 oktober 2023

In deze periode van het jaar slaap ik altijd slecht (een ingesleten patroon blijkbaar!), maar dit jaar is het wel heel erg. Ik slaap wel in, maar word tig keer wakker. Ga dan maar even naar de wc en slaap dan ook wel weer verder. Ik ben wel weer supervroeg wakker. En dan kan ik alleen nog maar denken, ojee, gaat de klok straks ook nog op wintertijd. Ben ik nog een uur eerder wakker. Super irritant.

Nu heeft slecht slapen – naast moe voelen overdag – heel veel invloed op je lichaam. In rust, dus vooral ’s nachts, vindt je spijsvertering plaats. Dus allerlei klachten aan je spijsvertering, van diarree, tot buikpijn tot obstipatie, kunnen hierdoor worden veroorzaakt. Daarnaast vindt ook de vethuishouding ’s nachts plaats. Dus ook een te hoog cholesterol gehalte kan worden veroorzaakt door slecht slapen.

Als je vermoeid bent door het slechte slapen, ervaar je pijnklachten veel erger dan normaal. En dan heb ik het nog niet eens over de grotere kans op hart- en vaatklachten, maar ook diabetes.

Maar goed, ellende genoeg. Mijn man (techneut) liep bij toeval tegen vibro tactiele technologie aan. Hij was direct super enthousiast. Ik moet altijd nog even ervaren of het allemaal echt waar is. Maar ik heb het uitgeprobeerd. En het werkt! Maar wat is het?

Het zijn SuperPatches, pleisters. Je plakt iedere dag een pleister op je arm. De pleisters hebben een unieke code. Er zitten geen stoffen in, maar er zit een print op die lijkt op een vingerprint. De REM pleister – die dus helpt om beter te slapen – werkt via je neurotransmitters in op het patroon in je hersenen. Het ingesleten patroon wordt veranderd. Ook ik ben nu super enthousiast en wil dit uiteraard graag met jullie delen.

Vooral omdat ik weet vanuit mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk, dat er heel veel mensen zijn die slecht slapen. Vrouwen in de overgang, mensen met veel stress, maar ook mensen met veel pijnklachten. En uiteraard de mensen met de hiervoor genoemde symptomen in de spijsvertering, hart- en vaatziekten, cholesterol etc.

Ben je geïnteresseerd in deze REM pleisters. Je kunt ze bestellen op deze website.

Naast de REM pleisters zijn er ook 10 andere varianten. Ze hebben ieder hun specifieke werking op de hersenen via het neurotransmittersysteem. Ben je geïnteresseerd? Stuur mij dan een email. Info@leefjouweigenleefstijl.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Cart